Alles over aangezichtspijn

Onderdeel van Hoofdpijnnet

Word lid!

  • Door lid te worden van Hoofdpijnnet steunt u het werk van de vereniging in het algemeen en de werkzaamheden van de Werkgroep Aangezichtspijn in het bijzonder.

  • Als lid ontvangt u vier maal per jaar het blad "Hoofdzaken", en (als u aanvinkt dat u aangezichtspijn ervaart) de Nieuwsbrief van de Werkgroep Aangezichtspijn.

  • Eén maal per jaar heeft de Werkgroep Aangezichtspijn een informatie- en ontmoetingsdag waarop diverse deskundigen op het gebied van aangezichtspijn u van informatie voorzien door middel van lezingen en/of informatiestands.

We vragen u om duidelijk aan te geven of het om aangezichtspijn gaat. Het budget van de penningmeester hangt nauw samen met het aantal leden dat aangezichtspijn heeft. Elk lid dat aangezichtspijn meldt steunt daarmee deze kas. Het geld wordt gebruikt om alle kosten van met name de informatiedag te financieren.

 

Naar het aanmeldformulier

hz

 

 

 

Word lid!

 

word lidDoor lid te worden van Hoofdpijnnet steunt u het werk van de vereniging in het algemeen en de werkzaamheden van de Werkgroep Aangezichtspijn in het bijzonder.

Lees meer

Contact met lotgenoten

forum

Stel vragen, deel uw ervaringen en ontmoet lotgenoten!

 

Lees meer

Zoek op deze website