Alles over aangezichtspijn

Onderdeel van Hoofdpijnnet

Let op: Informatie- en contactdag verschoven naar 14 april 2018

letopHet afgelopen jaar zijn binnen het bestuur van de Werkgroep Aangezichtspijn en van de Vereniging van Hoofdpijnpatiënten enkele wijzigingen ingevoerd. Zo is een deel van het bestuur van de Werkgroep vernieuwd en is de naamsverandering van de Vereniging in Hoofdpijnnet een feit.
De Werkgroep organiseert elk jaar een Informatie- en contactdag. Het aantal belangstellenden voor deze dag is de afgelopen jaren fors teruggelopen. De werkgroep is zich daarom aan het beraden op een andere invulling, en dat heeft tijd nodig.
Zodoende is besloten om de dag die gepland stond voor 7 oktober 2017 te verplaatsen naar 14 april 2018.

De dag zal een meer interactief karakter krijgen, en meer ruimte bieden voor onderling contact en het uitwisselen van ervaringen. Wanneer u zelf ideeën of wensen heeft voor de invulling van het programma, dan horen we dat graag van u. Met uw inbreng kunnen we inspelen op de behoeften van mensen met aangezichtspijn. Voorstellen en ideeën kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Word lid!

 

word lidDoor lid te worden van de NVvHP steunt u het werk van de vereniging in het algemeen en de werkzaamheden van de Werkgroep Aangezichtspijn in het bijzonder.

Lees meer

Contact met lotgenoten

forum

Stel vragen, deel uw ervaringen en ontmoet lotgenoten!

 

Lees meer

Zoek op deze website