Alles over aangezichtspijn

Onderdeel van Hoofdpijnnet

Een nieuwe naam: Hoofdpijnnet

Hoofdpijnnet 300x66Hoofdpijnnet is de nieuwe naam van de Nederlandse Vereniging van Hoofdpijnpatiënten, die al meer dan dertig jaar actief is. De Werkgroep Aangezichtspijn is onderdeel van deze vereniging, van Hoofdpijnnet dus voortaan.
De vereniging vertegenwoordigt de ruim 3 miljoen mensen in ons land met migraine, clusterhoofdpijn, spanningshoofdpijn, chronisch dagelijkse hoofdpijn en aangezichtspijn. Hoofdpijnnet werkt nauw samen met het Migrainefonds, een goed doel dat zich per december 2015 richt op het opbouwen van fondsen om bij te dragen aan onderzoek naar migraine. Ook wordt onder meer samengewerkt met de Nederlandse Hoofdpijnvereniging en de Nederlandse Vereniging van Hoofdpijncentra. De naamsverandering gaat gepaard met een volledig gemoderniseerde website met dertigduizend bezoekers per maand, een nieuw strategisch beleidsplan en steeds meer enthousiaste vrijwilligers. Bezoek de website: http://allesoverhoofdpijn.nl/ 

Word lid!

 

word lidDoor lid te worden van de NVvHP steunt u het werk van de vereniging in het algemeen en de werkzaamheden van de Werkgroep Aangezichtspijn in het bijzonder.

Lees meer

Contact met lotgenoten

forum

Stel vragen, deel uw ervaringen en ontmoet lotgenoten!

 

Lees meer

Zoek op deze website