Alles over aangezichtspijn

Onderdeel van Hoofdpijnnet

Contactdag Aangezichtspijn 2019: nu terugkijken

Op 5 oktober 2019 werd in Nijkerk de contactdag van de werkgroep Aangezichtspijn gehouden. Een dag met een aantal bijzondere sprekers.
Voor degenen die het gemist hebben, of nog eens terug willen kijken: een filmregistratie van de dag staat nu online: 

 

facebook icon logo vectorDe Werkgroep Aangezichtspijn beschikt sinds 16 december 2016 over een eigen -besloten- Facebookgroep. Deze Aangezichtspijn Facebookgroep, opgericht door Daphne Blonk en Carin Snijder, beide bestuursleden van de Werkgroep Aangezichtspijn, heeft als doel mensen met aangezichtspijn te informeren en te ondersteunen.
Op deze website hadden we voorheen een forum, maar dat werd zo weinig bezocht dat de Werkgroep besloot om het forum op te heffen.
Er bestaat al enige tijd een Facebookgroep die voorziet in de behoefte aan lotgenotencontact en het uitwisselen van ervaringen maar wij merkten dat we in die groep gerichte informatie die antwoord geeft op vragen van leden te weinig structureel konden delen.
Wij willen in deze nieuwe FB-groep de nadruk leggen op praktisch advies en u informeren over aangezichtspijn, en over de bezigheden van de Werkgroep. Daarnaast zal lotgenotencontact natuurlijk ook hier een belangrijk onderdeel blijven. Belangstelling om je aan te melden? Klik hier!

Word lid!

 

word lidDoor lid te worden van Hoofdpijnnet steunt u het werk van de vereniging in het algemeen en de werkzaamheden van de Werkgroep Aangezichtspijn in het bijzonder.

Lees meer

Contact met lotgenoten

forum

Stel vragen, deel uw ervaringen en ontmoet lotgenoten!

 

Lees meer

Zoek op deze website